-X- Nest Abby en Ivo

13 juli: afscheid

Ik heb zo genoten van mijn eerste cardigan nestje, dat ik ze ook eigenlijk niet weg wilde doen. Het is dat ze allemaal van die geweldig leuke en lieve baasjes getroffen hebben,dat verzacht het een beetje. En gelukkig genieten wij van onze marilyn. Ik wens iedereen enorm veel geluk,liefde en plezier met jullie pup.

6 juli: met zijn allen bos

we zijn vanmiddag met alle 6 en abby naar t bos geweest en dat was dikke pret, nog even genieten met zijn allen voor ze aankomend weekeind uit gaan vliegen.

zie alle fotos in t album en hieronder nog een filmpje,meer filmpjes op youtube kanaal

3 juli: visite en uitjes naar t bos en portretjes 7 weken

bubbles
zorro
yumi
alana
willow
marilyn

we zijn t weekeind met wat pups afwisselend naar een veldje in t bos geweest, eens gras onder hun voeten en ande terrein. ze waren niks onder de indruk en liepen heerlijk rond te dartelen. ik zal hieronder 2 filmpjes neer zetten,kijk voor de rest op mijn kanaal,daar zet ik vaker al eerder wat op voordat ik t hier meld. de laatste week gaat in dus ik ga voor 1000% nog genieten van ze want wat zal ik ze gaan missen en wat zijn t stuk voor stuk leuke en lieve en vrije pups. alle fotos weer in t album

29 juni: naar de dierenarts

de pups waren vandaag allemaal naar de dierenarts voor hun eerste enting en check up en kregen ook meteen een chiropractie behandeling wanneer nodig. ze waren totaal niet onder de indruk en na inspectie ruimte vielen ze in slaap ;) zie fotos weer in t album.

27 juni: druk,druk,druk

Sorry te lang al geen update en ook nu even kort,maar wel portretjes en ik heb fotos in t album toe gevoegd. De pups doen t super en genieten de hele dag van t buiten leven. Ze hebben hun chip gehad en a.s woensdag gaan ze naar de dierenarts voor hun 1e enting.dat wordt leuk met 15 pups in de auto. ik hoop morgen wat filmpjes op youtube te zetten.

brindle reutje
zorro
willow
yumi
brindle teefje
marilyn

21 juni: te weinig uren in een dag maar wel 2 filmpjes

Het is best druk met alle zorg rondom pups en ook de uitlaat en grote honden alles geven wat ze verdienen dus soms een wat latere update,maar probeer wel altijd foto update in t album te plaatsen. hieronder 2 filmpjes,ze gebruiken nu de hele tuin om te spelen en dus ook t actieve deel in de achtertuin.

18 juni: pups 5 weken oud: portretjes en nog 1 reutje beschikbaar

brindle pointed tri reutje stip
brindle pointed tri reutje
brindle pointed tri teefje
tri teefje
brindle teefje
brindle pointed tri teefje

17 juni: drukke dagen!

de dagen vliegen voorbij en eigenlijk te weinig uren in een dag,dus niet altijd tijd de website te updaten. ik zet wel iedere avond foto`s in t album,dus dan daar maar even kijken ;) het gaat goed met alle pups en we genieten van t heerlijke weer

14 juni: top moeder abby

zie filmpe en nog filmpje van buiten spelen

13 juni: mooi weer dus buiten spelen!

Ze krijgen steeds meer door hoe leuk de wereld buiten is en heb vanavond 2 filmpjes gemaakt en ook weer van fotos in t album gezet.

11 juni: puppy kamer gemaakt en portretjes, 4 weken oud

Wat gaan ze hard ineens,met t mooie weer iedere middag even buiten en vanaf donderdag heb ik beide nesten samen gedaan. de moeder waren t er mee eens, eerst in 1 grote ren om te wennen aan elkaar en sinds vandaag hebben ze met zijn allen de hele achterkamer. geweldig om te zien dat abby ook de pups van aiyana bij haar laat drinken. Helaas zijn die van abby te klein om tzelfde bij aiyana te doen. Ik heb ee nieuwe foto album aan gemaakt,zie link hieronder.

https://photos.app.goo.gl/P6E8DCHDHhP2rU9x8

9 juni: ze worden al echte hondjes

Het gaat hard nu met t spul,ze zijn al een aantal keren even buiten in de tuin geweest en langzaam steeds een stukje verder verkennen. ook hebben ze al wat vaste voeding gehad,maar de melk van abby vinden ze nog steeds t lekkerste

hieronder een kleine selectie fotos,de rest in t album weer en nog een filmpje.

5 juni: 3 weken oud dus portretjes gemaakt

Het werd tijd voor de pups om meer hun pootjes te strekken,dus is deze week t zwembadje eruit gegaan, is de zindelijkheidstraining begonnen en worden ze met de dag leuker. En ze zijn voor t eerst even buiten in de tuin geweest. fotos weer in t album en zal hieronder wat filmpjes plaatsen.

1 juni: ze worden steeds leuker

De pups slapen nog veel,maar reageren steeds meer op mij en hun omgeving. Voor nu zit t badje er nog in maar dat gaat er een dezer dagen uit. Aiyana haar pups gaan ook de oogjes open doen,dus ook daar de ruimte wat groter en aangezien abby nog niet accepteert dat er andere honden in de buurt van haar pups komen,staan er nog hekjes omheen voorlopig.

rest van de fotos in het fotoalbum.

29 mei: portretjes en oogjes open

Alles gaat ondertussen gelukkig weer goed hier,de pups groeien gestaag en hebben de oogjes open en beginnen af en toe wat te spelen. Fotos zijn weer geupload in het foto album

Abby gaat goed en is weer bijna de oude, ze speelt weer en gaat mee met bijna alle wandelingen.
brindle teefje
brindle pointed driekleur teefje
driekleur teefje
brindle pointed driekleur teefje
brindle reutje
brindle reutje

22 mei: puppies 9 dagen oud: portretjes

De 2 jongens van abby

De meiden van abby

21 mei: Een hoop zorgen door zieke abby

We hebben een aantal nare dagen achter de rug helaas. Na de keizersnede kreeg abby van de dierenarts enkel pijnstilling mee. Dat leek voldoende die eerste dagen,maar ze werd slomer,wilde niet meer mee wandelen en kreeg verhoging. Dus naar dierenarts en daar dachten ze ontstoken wond dus alsnog antibiotica. Deze sloeg echter niet aan en ze werd eerder zieker dan beter,dus weer naar dierenarts voor echo en ze zeiden dat baarmoeder er goed uit zag en ze kreeg een infuus om temperatuur naar beneden te brengen. Eenmaal thuis steeg die naar record hoogte van 40.4 dus spoed kliniek maar weer gebeld. daarheen met abby en pups voor opnamen en daar is ze aan uitgebreid infuus gelegd met pijnstillers,breed spectrum antibiotica enz maar ook gedurende de nacht ging de temperatuur niet genoeg naar beneden. De andere dag weer een echo gemaakt en toen bleek dat d`r baarmoeder wel ontstoken was en moest ze weer geopereerd en helaas was de schade toen al zo groot,dat de hele baarmoeder verwijderd moest worden. En dat is heel erg verdrietig,want was niet nodig geweest,als ze direct na de keizersnede antibiotica had gehad. Hier is t laatste woord dus ook nog niet over gezegd. Ik ben dankbaar dat abby er nog is en ik iig 6 prachtige kinderen van haar heb. Ondanks haar ziek zijn is ze iedere seconde een top moeder gebleven!! Ze is nu weer thuis en t gaat iedere dag een beetje beter.

16 mei: portretjes en fotoalbum,zie link

https://photos.app.goo.gl/mrDsjMc6nJAgwT7U6

abby en haar pups houden een middag dutje

de reutjes

de teefjes

13 mei: de pups zijn geboren!

Op vrijdag de 13 zijn Abby haar pups geboren.Ze begon smorgens om 5 uur en om 10.15 hadden we er 6. ik dacht wel; dat er nog minimaal 1 zat maar ze had geen weeën meer. t is normaal dat ze een pauze kunnen houden,dus geen zorgen. Maar om 1300 uur kreeg ze weer weeën af en aan die niet goed door zetten. Uiteindelijk na 2 uur aankijken hebben we de dierenarts gebeld en zijn we voor een rontgenfoto gegaan en daar bleek nog diep in de baarmoeder een pup te zitten, in stuitligging dus die zou vanzelf nooit komen. Ondertussen ook een uitgeputte abby, dus besloten tot keizersnede. Gelukkig heeft abby dat goed doorstaan,maar de pup was helaas al overleden.

We zijn super blij met de 6 nieuwe wondertjes: 4 teefjes en 2 reutjes

10 mei: we tellen af…..

4 mei: de laatste loodjes

30 april: puppy buik

ik ben zo benieuwd hoeveel pups er zullen komen, nog een kleine 2 weken geduld

27 april: abby krijgt t zwaar

het wordt er voor abbs allemaal niet makkelijker op,met die korte pootjes die dikke buik mee dragen vergt wat extra energie en alles gaat dus een tandje langzamer

18 april: abby krijgt al een flink buikje

Abby wil nog in volle vaart mee tijdens de wandelingen,maar haar groeiende buik zorgt ervoor dat ze zich toch wat rustiger houdt. Ze slaapt meer en toen ik de slang van zolder haalde die altijd bij de pups ligt,was die meteen van haar!

8 april: Abby is zwanger.

Vandaag liet de echo zien wat ik al wel dacht en dat is dat Abby zwanger is. Ze werd de afgelopen weken al steeds rustiger en sliep meer en kwam vaker bij me liggen en om een knuffel vragen. Ik verwacht de pups rond 15 mei.

Heeft u interesse in een pup van abby stuur dan een mail naar info@forthejoyoflife.nl of bel: 0646270647

Ivo en abby hadden bij hun eerste ontmoeting al een super klik en zijn echt een heel leuk setje. Ze zijn beide brindle,maar abby haar vader en ivo zijn vader zijn rood, dus de pups kunnen van kleur brindle,rood en tri colour worden. Ivo en abby zijn beide Vrij van alles dus ook DM en ook Ed vrij en hebben HD-A

Ivo woont bij abby haar fokster ati dekker-pilon van kennel Courtly

http://courtly.123website.nl/

Hieronder de stamboom van de pups

http://www.cardiped.net/testmating.php?dam=108118&sire=108010