-U-Nest Aiyana en Jupiter

29 maart: alle pups naar hun nieuwe baasjes.

Het waren 8 drukke weken,zeker door de 2 nesten,maar ook hele leuke weken om ze zo samen te zien. Ik ben super trots op de pups van aiyana en jupiter. Ze zijn stuk voor stuk super leuk,knap,lief,sociaal en stabiel in karakter. Ik wens iedereen heel veel geluk en plezier en een lang hondenleven toe met jullie pup.

rood: maska
donker blauw: odin
oranje: mosst
licht rose:jonnai
geel: nouchka
turquoise: tonka
licht blauw: loki
groen: bruce
donker rose: binky
paars:rosie

27 maart: met de laatste 3 pups naar spaarnwoude

morgen vliegen de laatste 3 uit en die mochten vanmiddag nog met de grote wandeling mee naar spaarnwoude; licht blauw,groen en donker rose

26 maart: 2e uitje spaarnwoude

vandaag vertrokken er 3 pups en was t een erg drukke dag. Met wat pups weer naar spaarnwoude geweest,dit keer met de 2 pinky`s,maska en groen.

en ze hadden lol in de tuin met de zandbak en we sloten de dag af met een partijtje stoeien met abby!!

25 maart: de eerste pups vertrekken en met paar pups spaarnwoude geweest

Afgelopen week is maska,pupje rood,die aan de kennel verbonden blijft, al verhuisd naar sabine. vandaag is pupje turquoise aar huis gegaan.

Vanmiddag hebben we een aantal pups mee naar spaarnwoude genomen: maska,licht en donker blauw,geel en donker rose. en die hebben een plezier gehad! Gister hebben ze allemaa aan t lijntje aan de overkant bij de winkels gelopen,helaas geen filmpjes,maar ze hebben t stuk voor stuk super gedaan. wel 2 filmpjes van spaarnwoude

22 maart: portretjes pups 7 weken

rood
geel
licht rose
paars
turquoise
donker blauw
oranje
groen
licht blauw

20 maart: filmpjes: eerste keer buiten aan de lijn

Ze waren zo stoer en deden het zo goed! echt super chill en stabiel nest!

19 maart: alle pups gechipt en geënt

Afgelopen maandag zijn de pups gechipt en donderdag zijn we naar de dierenarts gereden en zijn ze allemaal nagekeken,waar nodig chiropraktisch behandeld en geënt en allemaal gezond bevonden. In de auto naar de dierenarts allemaal heel rustig en ook daar lekker onderzoeken,spelen met tante abby en erna in slaap storten,kortom super vrij en stabiel nest! zie voor fotos het album.

15 maart: alle pups bij elkaar

Het was niet meer goed schoon te houden,de beide ruimtes apart,dus vandaag hebben we beide nesten bij elkaar gedaan en dat ging best goed.

11 maart: filmpje; de 2 nesten even samen

De 2 nesten zitten nog apart van elkaar maar we zijn ze nu langzaam af en toe onder begeleiding bij elkaar aan t laten. t is vooral opletten dat de groters niet te ruw doen. Ik hoop dat we tijdens of na t weekeind ze allemaal samen kunnen doen.

9 maart: nieuw foto album en aantal filmpjes!

Afgelopen dagen zijn de pups al in de tuin geweest,maar vandaag een begin gemaakt met t maken van hun speeltuin en daar werd al goed gebruik van gemaakt,met abby als speelmaatje. En hieronder link van nieuw foto album

https://photos.app.goo.gl/qysMxPueki8rPCtSA

7 maart: pups 5 weken: portretjes

Vandaag hebben we weer portretjes van de pups gemaakt en wat deden ze t goed.

donker rose
geel
paars
turquoise
licht rose
rood
oranje
licht blauw
donker blauw
groen

6 maart: filmpje

Vanavond ging reutje groen bij de kleintjes op visite en hij heeft als enige 2 oortjes heel stoer omhoog staan.

3 maart: ren aangepast: fimpje

Vandaag bij de kleintjes de werpkist eruit gehaald,maar met 2,5 week zijn ze nog te klein om bij de andere te zetten,dus voor hun nog stukje ren eromheen,zo kunnen ze wel kennis met elkaar maken.

2 maart: pups eerste keer buiten en 4 weken portretjes

donker rose
geel
paars
licht rose
turquoise
rood
groen
oranje
donker blauw
licht blauw

De pups hun ruimte is wat groter en ook die van de pups van jes zijn uit de werpkist. En met dit mooie weer ze vanmiddag met de tuin kennis laten maken. Dat vonden ze nog niet allemaal even leuk maar donker roze liep op kop!

26 februari: we groeien

De pups zijn steeds wat langer wakker en snachts krijg ik dan altijd even hulp van abby die met ze komt spelen.

22 februari: pups eerste keer vleespap

De pups hebben vandaag voor de eerste keer vleespap op en lekker dat ze dat vonden, het bord ging schoon leeg en erna vielen ze er in slaap. Snachts komt kleine abby me helpen met verzorgen en even spelen met de pups.

21 februari: fotoshoot; pups 3 weken

De pups hebben een iets grotere ruimte gekregen en een deel ligt kranten waar ze al goed gebruik van van maken. Ze spelen volop met elkaar en met ons en met de andere honden als die in de ren zijn.

groen
turquoise
oranje
rood
donker rose
licht blauw
blauw
geel
paars
licht rose

18 februari: 2 filmpjes van beiden nesten en foto`s in t album toegevoegd

De puppies worden echt zo leuk nu,ze beginnen met elkaar en ons te spelenen vlak voor het etenstijd is heb je oordopjes nodig haha

16 februari: alle oogjes open en valentijns shoot

12 februari: pups hebben nieuwe plek

Omdat vanaf aanstaande weekeind maddy kan gaan bevallen en zij dus de werpkist nodig heeft,hebben we vandaag de puppen verplaatst. Ze hebben meteen een grotere ruimte gekregen naast de werpkist,lekker met knuffels en vetbedden.

8 februari: foto album bij gewerkt

aiyana heeft een fijnere manier gevonden om haar pups te laten drinken,ze kunnen er zo allemaal goed bij,alle ruimte en zo te zien ligt t ook lekker. zie ook filmpje.


pups aiyana drinken 1

7 februari:portretjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag tussen de bedrijven door even tijd gemaakt om portretjes te maken.

De meiden:

fel roze

rood

licht rose

geel

turquoise

paars

de jongens

l groen

d groen

blauw

bruin

3 februari: mams en pups gaan goed!

Alle pups waren mooi aan gekomen vanmorgen en zijn tevreden. Aiyana is al lekker met de roedel mee gaan wandelen,is a en toe goed even dr benen te strekken. verder verzorgd ze de pups als een perfecte moeder.
hieronder 2 filmpjes,meer als drinken en slapen doen ze voorlopig nog niet!


pups aiyana 2


pups aiyana 1

2 februari: de eindstand: 10 pups! van aiyana en jupiter

Aiyana en jupiter hebben 10 prachtige kids op de wereld gezet; 6 teefjes en 4 reutjes. Moeder en kids maken het super goed. Vannacht was alles nog wat onwennig en onrustig, ook voor pups is geboren worden best een indrukwekkende gebeurtenis en soms zie je dat ze daar aan moeten wennen. Aiyana heeft het super goed en rustig gedaan, geen moment van stress! Vandaag heeft alles zich hersteld en zijn alle pups tevreden. Alle pups hadden mooie gewichten tussen de 440 en 500 gram.
Ik ben zelf nog nergens aan toe gekomen, heb 2 nachten bijna niet geslapen en vanmiddag even 2 uurtjes slaap ingehaald. Vanavond zal ik eens kijken wie we gelukkig met een pup kunnen gaan maken.
In het fotoalbum nog wat meer foto`s.

1 februari: we hebben pups!

Op dit moment zijn we nog bezig,maar vanmiddag om 15 uur is aiyana begonnen met de bevalling.ze neemt haar tijd tussendoor,maar doet het super goed en rustig als een ervaren moeder,heel lief en zorgzaam. Tot nu toe zijn er 8 pups: 5 teefjes en 3 reutjes. De hele honden familie helpt weer mee. Onder de filmpjes een link van een foto album waar ik steeds de nieuwe fotos in zal uploaden,ze zijn vrij te downloaden


pups aiyana


aiyana,abby en pups


-U- NEST DEEL1

28 januari: veel pups!

We zijn vanmorgen bij de kliniek geweest vor een rontgenfoto en dat is altijd moeilijk tellen omdat er ook nog pups verdekt liggen en niet te zien zijn,maar we denken dat er iig 9 in zitten,misschien meer. is natuurlijk ook nog afwachten of ze er dan allemaal levensvatbaar uit komen en hoeveel t er daadwerkelijk zijn. nog even geduld…..

25 januari: de laatste loodjes

We gaan aftellen…rond aankomend weekeind verwacht ik dat de pups geboren gaan worden. Aiyana gaat nog steeds goed,af en toe zit dr buik wat in de weg als ze ligt,maar verder doet ze gewoon alles mee.

18 januari: sneeuwpret

Als er dan eindelijk weer eens sneeuw valt is t natuurlijk hup naar buiten en genieten!

14 januari: aiyana haar buik groeit gestaag

aiyana doet t nog steeds super goed en haar buik groeit met de dag,ze gaat nog met t grootste gemak alle wandelingen mee.

9 januari: aiyana bijna 40 dagen zwanger

Vanmorgen deed ze haar stamboom naam rainbow dreamer eer aan

6 januari: aiyana 35 dagen zwanger

aiyana gaat super goed,is misschien iets rustiger en eet als t even kan de oren van je hoofd en haar buik groeit gestaag.
op de foto hieronder met haar vader makya en moder ayomi

29 december:aiyana is zwanger!!

Yessss na een nacht van weinig slaap door de spanning,dan vanmorgen het goede nieuws dat aiyana zwanger is. Ze wilde niet helemaal goed op haar rug liggen,maar we hebben iig 5/6 pups geteld.Het kunnen er altijd meer zijn,maar dat weten we pas eind januari als we voor de rontgenfoto gaan. Dus tot die tijd weer wachten en mogen ze groeien.
hieronder een paar filmpjes van de echo


echo1


echo2


echo3

23 december:nog een paar dagen geduld

Aiyana is wat rustiger en slaapt wat meer en volgens mama ayomi ruikt ze lekker,dus misschien weet die al meer dan wij. Ik denk wel dat ze zwanger is,maar om het zeker te weten moeten we toch tot dinsdag wachten.Het blijft dus nog even spannend

6 mei: aiyana is gedekt

Aiyana en jupiter hebben 2x een date gehad op 3 en 4 december en nu is het 4 spannende weken afwachten of deze dates puppies zullen geven. De 29e december gaan we voor de echo. Tussendoor zal ik als er iets nieuws te vertellen is dat hier melden.

Aiyana is 3 en 4 december gedekt en als alles goed is verlopen zal zij begin februari pups krijgen

Aiyana is de dochter van mijn eigen teef ayomi en reu makya,ze is buiten altijd vol actie, maar in huis de rust zelve. Ze is stapel gek van pups en katten,altijd in voor spel en houdt van zwemmen en gek met kinderen.

De aanstaande vader van het nest: jupiter!

Ik heb jupiter al een aantal maken zien schitteren op een show en hem mogen knuffelen en ik vind hem geweldig. Hij is leuk,lief en sociaal naar alles en iedereen. Een uitgebreide beschrijving van hem op de site van zijn eigenaar dolly harmsen,waarvan ik de link hieronder zal zetten. Ondertussen heeft hij al een aantal nesten en zijn nakomelingen zijn tot nu toe allemaal gezond.
Aangezien jupiter enkel stokhaar vererft zullen alle pups van aiyana en jupiter stokhaar zijn.

De pagina van jupiter bij zijn fokker familie harmsen


JUPITER

Voor info: stuur een mail naar info@forthejoyoflife.nl