-T- NEST ROSE EN MOYO

17 juni:groepsfoto

Tijdens de puppy test zijn er foto`s gemaakt en dit is de geweldige groepsfoto geworden. Met dank aan kees van zundert!

van links naar rechts: paars,bruin,oranje,turquoise,pinky,rose, blauw,groen,geel,rood en grijs

2 juni: alle pups hebben t nest verlaten,laatste foto`s in het album geplaatst en nog filmpjes van bos en spaarnwoude

Afscheid van alle pups. Na 8 heerlijke weken was t dan eindelijk zover zullen jullie allemaal wel gedacht hebben, de pups mochten vertrekken naar hun nieuwe eigenaren. Ze waren er ook aan toe om zelfstandig op verkenning te gaan en aan hun nieuwe leven te beginnen. Wij hebben van ze genoten en willen iedereen bedanken voor t begrip omtrent de aanpassingen ivm corona. We hopen dat jullie veel plezier,geluk en liefde van jullie honden gaan krijgen. En mocht er iets zijn contact opnemen mag altijd en tzt zullen we zeker een reunie organiseren. Tot ziens!

teefje groen; sue blijft gezellig bij jessica en haar familie

teefje paars; kensi

reutje oranje: wolf

teefje roze; nuka

reutje grijs; finn

teefje rood: zoë

teefje geel; gustave

teefje turquoise: utah

reutje blauw:kees

reutje bruin: otis


PUPS SPAARNWOUDE


PUPJES BOS

26 mei: Pups hebben de puptest gehad en aantal dagen foto update in t album en filmpje

Afgelopen zaterdag hebben de pups een puptest gehad,die uit verschillende onderdelen bestaat.Met de uitslag van deze test konden we ene betere match maken,vooral ook omdat er 3 pups als hulphond ingezet gaan worden. Jessica krijgt van iedere pup de verslagen nog,dus die krijgen jullie tzt als je dat zou willen. Eindconclusie,super sociale en leuke pups,de ideale gezinshondjes!
ik mag 1 filmpje online zetten van de tester,en dat is pup oranje geworden


PUPTEST ORANJE

Verder is het heerlijk weer,dus de pups zijn eigenlijk hele dag buiten tot ik ze savonds om een uur of 10 naar binnen haal.

22 mei: portretjes in stand en zit,7 weken oud en wat filmpjes

De pups zijn 7 weken oud en afgelopen woensdag hebben we portretjes gemaakt,ook in stand.
En we zijn op hemelvaartsdag met 4 pups naar stal geweest waar ons paard staat. 2 van de aanstaande pupmensen hebben een eigen paard en wij natuurlijk ook,dus wilden we de pups alvast kennis laten maken. Dat ging super goed,elan vindt altijd alle aandacht alleen maar leuk. onder de fotos nog wat filmpjes.

De Jongens

reutje grijs

reutje blauw

reutje oranje

reutje bruin

De meiden

teefje rood

teefje groen

teefje rose

teefje geel

teefje turquoise

teefje paars


PUPPY POWER


GRIJS EN GRADY


PUPS EN ELAN

20 mei: pups allen getiterd en geënt

gister zijn alle pups naar de dierenarts geweest,wat ze super goed deden,ze liepen er rond alsof ze thuis waren. Ze hebben een uitgebreide check up gehad,waaronder een chiropractische behandeling.ze gaan soms zo te keer dat er wel eens een werveltje scheef gaat,t geraamte van pups hangt nog als los zand aan elkaar. Ze zijn getiterd waarbij er een druppel bloed wordt afgenomen en dan gekeken wordt hoeveel antilichamen er nog aanwezig zijn en wat ze van hun moeder mee hebben gekregen. Helaas was dat bij allemaal 0 en dus hebben ze allemaal een pup enting gekregen. zie een kort filmpje en wat foto`s! ook nog een speel filmpje in de tuin.


PUPS BIJ DIERENARTS


PUPS IN DE TUIN

18 mei: pups eerste keer aan de lijn gelopen en nieuw fotoalbum

We zijn vanmiddag met de pups aan t lijntje aan de wandel geweest. De eerste drie met jessica,liz en mij naar de hema en de anderen met roos en emma in t hofje achter het huis. De terugweg gaat altijd vlotter dan de heenweg,maar ze waren allemaal super stoer en deden het goed. Zie de filmpjes.
Ook heb ik een nieuw fotoalbum gemaakt en vanaf nu zullen daar de fotos in geplaatst worden.


FOTOALBUM -T- NEST ROSE EN MOYO DEEL 3


FILMPJE PUPS LIJN 1


FILMPJE PUPS LIJN 2


FILMPJE PUPS LIJN 3


FILMPJE PUPS LIJN 4


FILMPJE PUPS LIJN 5


FILMPJE PUPS LIJN 6


FILMPJE MAKYA EN PUPS

16 mei: eerste pup uitje binnenmeer

Normaal maken van het eerste pup uitje meteen een pup meeting met de nieuwe eigenaren,maar door de corona maatregelen kon dat helaas niet door gaan. Maar we willen wel de pups zo optimaal mogelijk socialiseren en dus zijn we met ene kleiner groepje vaste vrienden naar het binnenmeer geweest. Even met de voetjes in t zand, heel lang zijn ze nog niet in aktie. al snel zochten ze hun rust bij ons en vielen ze in slaap.
Hieronder een kleine selectie van de foto`s. Alle andere foto`s in het album.
en onder de foto`s hier nog 3 filmpjes


FILMPJE PUPS AUTO BINNENMEER


FILMPJE PUPS BINNENMEER 1


FILMPJE PUPS BINNENMEER 2

12 mei: pups naar de chipper geweest

Vanaag is van alle pups DNA afgenomen en hebben ze hun chip gekregen. Normaal komt daar de chipper van de raad van beheer voor aan huis,maar met de huidige corona maatregelen,moeten we met de pups naar een locatie komen. Dus alle pups netjes gelabeld en in 2 benches hun eerste autorit achter de rug naar het terrein van KC amsterdam.Even wat piepen in de auto,maar al snel vielen ze tegen elkaar aan in slaap. Ook tijdens t chippen en DNA afnemen geen 1 kik,echt super brave en chille pups! Hieronder van iedere pup een kort filmpje en 2 van in de auto.


FILMPJE PUPS AUTO CHIPPER


FILMPJE PUPS ONDERWEG AUTO

TOUCH THE SKY


FILMPJE REUTJE BLAUW

TO SHINE


FILMPJE REUTJE BRUIN

TINY WOLFE


FILMPJE REUTJE ORANJE

TRUST ME


FILMPJE REUTJE GRIJS

TRUE LOVE


FILMPJE TEEFJE GEEL

TENDER SOUL


FILMPJE TEEFJE PAARS

THINK OF ME


FILMPJE TEEFJE ROZE

THERE YOU GO


FILMPJE TEEFJE TURQUOISE

TURN BACK


FILMPJE TEEFJE ROOD

TO DREAM


FILMPJE TEEFJE GROEN

6 mei:portretjes gemaakt

Omdat ik wat minder mobiel ben,heeft t even wat langer geduurd voor we portretjes konden maken,maar hier zijn ze dan eindelijk! En wat zijn t heerlijke pups,allemaal even knap en lief,een heerlijk homogeen nest tot nu toe.

De jongens

reutje blauw

reutje oranje

reutje grijs

reutje bruin

De meiden

teefje rose

teefje turquoise

teefje geel

teefje groen

teefje paars

teefje rood

4 mei: nieuw foto album en pups eerste keer naar buiten

De pups maken grote sprongen nu in hun ontwikkeling; ze drinken terwijl rose staat, ze eten 3x per dag volledig vlees en drinken wat minder bij rose. We hebben de tuin omgebouwd tot speel paradijs en vandaag zijn ze voor t eerst buiten geweest. Dat was nog wat piepen en onwennig maar dat is een volgende keer al beter.
Ik heb een nieuw foto album aangemaakt,link hieronder en vanaf nu zet ik daar de nieuwe foto`s in. Veel plezier ermee!


FILMPJE PUPS 1E X BUITEN


FOTOALBUM DEEL 2

1 mei: pupkamer; foto`s en filmpjes

We hebben vanmorgen de ren eruit gehaald en de pups hebben nu de hele achterkamer. Dat was heel even piepen maar al snel liepen ze rond alsof ze nooit anders gedaan hadden. Heerlijk nu alle ruimte en zo kunnen ook de andere honden beter bewegen en spelen met ze.


FILMPJE PUPKAMER


FILMPJE PUPS


FILMPJE MAKYA E PUPS

29 april: fotos en filmpje toegevoegd

De pups groeien super en ze spelen steeds meer met elkaar. Aanstaande vrijdag gaan we de ren weg halen en krijgen ze de hele achterkamer en gaan we die gezellig inrichten. Van de afgelopen dagen wat foto`s toe gevoegd en filmpje van hun vleespap,dat ze nu 2x per dag krijgen. Ze zijn heel tevreden en we hoeven er nu snachts maar 1x meer uit om te voeden.


FILMPJE ONTBIJT

26 april: pups eerste echte maaltijd

Het was best een druk weekeind,met zaterdag twee keer pupvisite. Toen besloot mijn kat zaternacht te gaan bevallen,dus dat werd een meer gebroken nacht dan anders.Maar zo mooi,6 jonge kittens zagen t levenslicht. Natuurlijk met de hele schare herders eromheen,ze hadden niet eens oog meer voor de pups ;)

zondagmiddag was het knuffeltijd met de kids en erna kregen de pups voor het eerst hun echte maaltijd: een papje van geitenmelk,glutenvrije pap met starters mousse en dat vonden ze lekker, het was aanvallen en de borden gingen schoon op!
Dit keer dus even geen tijd voor de wekelijkste portretjes,maar wel een aantal filmpjes en veel fotos in het album toegevoegd. Veel kijkplezier.


FILMPJE PUPS EERSTE
PAPJE


FILMPJE PUPS 1


FILMPJE PUPS 2


FILMPJE SHADOW EN PUPS

23 april: makya was even thuis,filmpje en nieuwe foto`s

Mijn reu makya is uit logeren bij vriendin Ingrid en haar meiden,sinds dat ik in het ziekenhuis terecht kwam,hij is daar kind aan huis en t scheelt hier in huis even qua drukte en voor alle hulptroepen die met de honden lopen. Maar woensdag kwam hij even langs om kennis te maken met de pups en met de roede mee op t strand te wandelen. Makya is altijd geweldig met pups en ook deze vond hij meteen leuk.
De pups worden nu echt leuk en mini hondjes, ze zijn wat langer wakker,spelen een beetje met elkaar en maken contact.
Zie filmpje en ook foto`s toe gevoegd in het album.


FILMPJE MAKYA EN PUPS

21 april: filmpje en foto update

Nieuwe foto`s toe gevoegd in het album en hier onder de foto`s staat een filmpje. Alles gaat eigenlijk super goed,puppies groeien goed en de hele familie helpt mee.


FILMPJE AYLEN EN PUPS

20 april:portretjes gemaakt

De pups gaan goed,groeien goed en zijn tevreden in hun nieuwe omgeving. de jongste kids van jessica hebben een bezoek gebracht.

Dan hieronder de wekelijkse portretjes,de oogjes gaan langzaam open en nu worden t wat meer hondjes.

De jongens
reutje bruin

reutje oranje

reutje grijs

reutje blauw

De meiden

teefje paars

teefje rood

teefje groen

teefje rose

teefje turquoise

teefje geel

De rest van de foto`s in het album,veel plezier ermee.

17 april: vertraagde update: pups 2 weken oud

Door mijn onverwachte ziekenhuis opname na een val van een paard,heeft de website wat vertraging opgelopen,vandaar dat de update wat later kwam dan normaal. Dan nu maar even een fotobom,wat filmpjes en een link van het fotoalbum. Voor pasen hebben we een fotoshoot gedaan.

de jongens:

reutje blauw

reutje grijs

reutje bruin

reutje oranje

De meiden

teefje rood

teefje paars

teefje donker rose

teefje turquoise

teefje groen

teefje geel

Fotoalbum PUPS


FOTOALBUM PUPS ROS EN MOYO DEEL 1


FILMPJE PUPS 1 DAG OUD


FILMPJE PUPS DRINKEN


FILMPJE PUPS EN ROSE

5 april: De pups zijn geboren!

1 dag na roos haar eigen verjaardag besloot ze vanmorgen om half 10 dat t wel een hele mooie dag was om te gaan bevallen. Ze was al wel wat onrustig maar eigenlijk geen specifieke tekenen dat de bevalling spoedig zou komen. Ik,conny was nog op stal en jes was zich net aan t aankleden tot ze opeens in poephouding ging en daar de eerste pup kwam. Ik snel naar jes en toen ik daar aan kwam,was net de 2e pup onderweg. Erna hebben we snel roos en pups in de auto gedaan en snel naar mijn huis waar de werpkist en alles staat en kwartiertje later was daar nummer 3. De eerste 6 pups kwamen vrij snel achter elkaar en erna hield ze 2 uur pauze en ging alles wat langzamer.
Ze is nog niet klaar denk ik,maar voor nu zitten we op 8 pups,waarvan 6 teefjes en 2 reutjes,allemaal alive and kicking.

3 april: we tellen en wachten af……

Het wordt spannend nu, vanaf vandaag zijn de pups oud genoeg om geboren te mogen worden. Dit kan echter ook best nog een aantal dagen sturen,dus we wachten rustig. Alles staat er klaar voor.

30 maart: rose 54 dagen zwanger


De laatste loodjes en de laatste week en dan wordt t allemaal wat zwaarder. Rose is ruim 10 kilo aangekomen en is wat sneller moe en slaapt wat meer,maar geniet nog van de wandelingen,al zijn die wat korter. Vrijdag is het dag 58 en vanaf dan mogen de pups komen. Maar meer waarschijnlijk is dat t later t weekeind of begin volgende week zal zijn.

13 maart: rose 5 weken zwanger

Rose gaat super goed en haar buikje groeit gestaag. Ze is wel wat rustiger geworden en houdt zichzelf wat meer in acht. slimme meid!

3 maart: rose is zwanger!

Vandaag kregen we het goede nieuws dat rose zwanger is en we dus in de eerste week van april weer pups verwachten. Rose hielp al volop mee met t nest van zus maddy en ze zal dan ook vast een goede moeder zijn. voor info over dit nest zie de pagina planning. vanaf nu volgt op deze pagina regelmatig een update.


FILMPJE ECHO ROSE