Demi *

Toen ik nog in Brabant woonde zag ik daar eens een witte herder lopen en het enige wat ik uit kom brengen was WOW.
Ik was toen niet in de gelegeheid een herder te nemen, maar die witte bleef altijd in mijn hoofd hangen. Later in Amsterdam wilde ik een grote hond erbij, ook voor de bescherming ivm wissel diensten en zo kwam dan eindelijk de lang gewilde witte herder in mijn leven. Ze werden toen nog Amerikaans/Canadese witte herders genoemd en ik wist er weinig van, zelfs niet dat er ook een langstockvariant bestond.

Van mijn ex kreeg ik een puppie, die ik wel zelf uitgezocht heb. Ze hadden geen stamboom, maar dat maakte me toen niet zo veel uit. Er waren daar pups van 2 verschillende nesten, maar al snel zag ik welke het moest worden. Ze kwam als enige naar me toe en toen de bel ging begon ze te blaffen en ze had als enige fier d’r oren omhoog.
Haar vader had wel een stamboom en ma zonder stamboom.
Die eerste dagen in Amsterdam met haar kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren, ze liep op straat constant te jodelen, staart en oren fier omhoog en blij dat ze was. Ik denk dat ze iedereen wilde laten weten dat zij er ook was :)
Ik kan uren over haar vertellen en dan nog niet uit gepraat zijn. Nooit zal er een hond zijn zoals Demi. Ze heeft altijd los gelopen, was voor meer dan 100% betrouwbaar bij alles en iedereen en ze was stapelgek op pups ook al heeft ze ze zelf nooit gehad. Ze heeft de pups van doezen Rasta en Sifra als tweede moeder mee opgevoed.

Voor mij was ze mijn alles, ze was mijn steun en toeverlaat in een hele zwarte periode van mijn leven en zonder haar was ik er nu niet meer geweest.
Nu nog steeds is ze mijn beschermengel en kan ik haar soms om me heen voelen. Een deel van haar wijsheid heeft ze mee gegeven aan Kane die ik speciaal al wilde hebben zodat ze samen nog konden opgroeien.
Door Demi is mijn liefde voor de witte alleen maar groter geworden.
Je was een prachtige forse stockhaar zoals je ze nu bijna niet meer ziet en mede daarom ben ik ook meer voor de langstock gevallen.

Thanks Demi voor alles!