-V- Nest Maddy en Makya

15 april: afscheid pups

Het 2e nest van maddy en makya en wat zijn t allemaal weer leuke,lieve en sociale pupjes, stuk voor stuk uniek en we hebben van ze genoten! Iedereen heel veel plezier en geluk met jullie pup

groen: pablo
rood: macy
zwart: storm
licht rose: lexi
bruin: vido
geel: ziva
turquoise: kaja
donker rose: perra
blauw: zuko
paars: nulla
grijs: wolluv

13 april: pinky aan de wandel

morgen vertrekken paars en pinky naar hun nieuwe baasjes en vanavond mocht pinky met de roedel mee naar het bos wat natuurlijk genieten was

12 april: de laatste 4 pups

Afgelopen weekeind zijn er al 7 pups opgehaald,maar 4 blijven een aantal dagen langer en gaan op woensdag en donderdag naar hun nieuwe baasjes. op maandag mocht pupje paars mee op avond wandeling en dinsdag was pup grijs aan de beurt.

7 april: laatste fotoshoot, pups 7,5 week

Vandaag zijn de pups mee geweest naar de stal waar ons paard staat en hebben we daar met makya en maddy een fotoshoot gedaan.

rood
groen
blauw
rose
grijs
paars
geel
oranje
zwart
turquoise
bruin

5 april: paas portretjes

zwart
paars
rose
geel
blauw
rood
groen
grijs
turquoise
oranje
bruin

5 april: pup uitje hondenschool

De pups hadden een super leuk uitje,ze mochten mee naar de hondenschool waar een hele speeltuin was opgesteld en heb buiten op t veldje ook super leuk was. voor de fotos zie het album.

1 april: pups eerstekeer aan t lijntje

Vanmiddag zijn de pups achterin t hofje aan t lijntje gaan lopen en even voor bij al t verkeer gekeken, dat deden ze allemaal heel stoer

31 maart: pups bij t binnenmeer

Vanmiddag zijn de pups voor t eerst op t strandje geweest,nou dat was een dolle boel!

30 maart: pups bij de dierenarts

Met nu nog maar 11 pups in huis is het gewoon rustig in de pupkamer en abby maakt t niet uit,die houdt ook deze pups wel bezig

Ook zijn ze dinsdag bij de dierenarts geweest en allemaal gezond verklaart. Ze hebben zich super gedragen onderweg en in de praktijk en kregen naast hun enting ook een chiropraktische behandeling waar nodig.

26 maart: puppies in de zandbak en een deel van de grote pups vertrokken naar hun nieuwe baasjes

WE eindigen de dag met even spelen met abby,altijd leuk

23 maart: portretjes pups 5 weken

De pups gaan super,gaan gezellig naar buiten met t andere nest en groeien als kool. delaatste week samen gaat in, eind deze week gaat t andere nest uitvliegen.

blauw
bruin
groen
grijs
oranje
rose
geel
rood
oranje was licht rose
paars
turquoise

19 maart: De pups zijn gechipt en zijn helemaal ingeburgerd bij de grote.

Afgelopen maandag kwam de chipper voor het nest van aiyana en nu ze er toch was zijn ook meteen de pups van maddy gechipt,dat deden ze super braaf. Ze zijn helemaal samen met het andere nest en dat gaat super goed, ook worden de eerste stapjes in de tuin gezet.

15 maart: de beide nesten samen

Het was niet meer te doen de beide kleinere ruimtes goed schoon te houden en daarom hebben we ze vandaag samen gedaan,wat eigenlijk best goed ging.

11 maart: filmpje; de 2 nesten even samen

De 2 nesten zitten nog apart van elkaar maar we zijn ze nu langzaam af en toe onder begeleiding bij elkaar aan t laten. t is vooral opletten dat de groters niet te ruw doen. Ik hoop dat we tijdens of na t weekeind ze allemaal samen kunnen doen.

9 maart: filmpje

7 maart: pups 5 weken: portretjes

6 maart: portretjes, pups 3 weken oud en 1e keer vleespap

Ineens worden het echte hondjes en zijn ze bijna 3 weken oud.Ze beginnen met elkaar te spelen en hebben vandaag voor t eerst vleespap op.

donker rose
licht rose
geel
paars
turquoise
rood
donker blauw
groen
zwart
bruin
grijs

3 maart: de puppykamer anders gemaakt: filmpje

Vandaag bij de kleintjes de werpkist eruit gehaald,maar met 2,5 week zijn ze nog te klein om bij de andere te zetten,dus voor hun nog stukje ren eromheen,zo kunnen ze wel kennis met elkaar maken.

2 maart: de pups hebben grotere ruimte,hun oogjes open en filmpje

De kleintjes gaan goed,bij allemaal zijn de oogjes open en hun stembanden werken ook heel goed. Hun ruimte is wat groter en morgen gaat de werpkist eruit.

26 februari: de pups groeien gestaag door

21 februari: fotoshoot: pups 1 week oud

zwart
blauw
bruin
licht blauw
groen
oud rose
paars
turquoise
geel
rood
donker rose

De pups gaan goed, ze groeien goed en voldoende,zijn tevreden en maddy en co verzorgt ze goed. ook hebben ze een stamboom naam gekregen. De namen worden pas aan de pups gekoppeld als de chipper komt.

De meiden worden valentines dream, valentines baby, valentines heart, valentines secret, valentines flower, valentines kiss

De jongens worden: valentines cupidi, valentines wonder, valentines gift, valentines spirit, valentines lover

18 februari: filmpjes en foto`s toegevoegd

De pups zijn nog steeds ukkies vergeleken bij die van aiyana,maar ze doen t goed en hun longen werken perfect! zie filmpje.maddy is ook een stuk relaxter en de melk is goed op gang gekomen.

paps makya mag even bij zijn kids kijken,samen met sophie

16 februari: de valentijns portretjes

12 februari: maddy in de sneeuw

vanmiddag mocht maddy nog even mee naar de sneeuw,ze is met tijden al wat onrustig,maar die dikke buik zit ook wel in de weg,maar vanmiddag heeft ze wel even genoten.

11 februari: maddy en makya verwacht +- 10 pups!

Er is vandaag een rontgenfoto gemaakt en ook maddy heeft een volle buik. We verwachten 10 of 11 pups. nog een paar dagen dan zullen we het zeker weten.

8 februari: maddy even mee in de sneeuw

vanmiddag is maddy even met de roedel naar spaarnwoude geweest en meteen maar even met de aanstaande papa op de foto.

6 februari: de laatste loodjes voor maddy

Voor maddy zijn het de laatste loodjes en die zijn soms best zwaar, en liggen is eigenlijk nog t finste met die buik lekker vrij in de lucht. a.s donderdag wordt er een rontgenfoto gemaakt en weten we ongeveer hoeveel pups we verwachten.

18 januari: genieten in de sneeuw!

Bij maddy nog geen buikje te zien,maar ze is al wel wat rustiger. En ook zij heeft volop genoten van de sneeuw.

14 januari: maddy is zwanger!

yessss makya en maddy hebben t goed gedaan,we hebben iig 6 pups gezien.het is nu rustig afwachten tot 11 februari,dan wordt er een rontgenfoto gemaakt en weten we ongeveer hoeveel pups erin zitten. onder de fotos 2 korte filmpjes van de echo.


ECHO1


ECHO2

9 januari: nog een paar dagen geduld….

Aanstaande donderdag gaan we voor de echo met maddy en dan weten we of ze zwanger is. Voor nu blijft dat nog even gissen.

20 december: maddy 2x gedekt

Maddy en makya hebben 2x een date gehad. Als de dekkingen geslaagd zijn zullen we de pups rond valentijnsdag verwachten. Zodra er tussendoor info is zal ik dat hier melden.

18 december:maddy is gedekt

Maddy en makya hebben vandaag een date gehad en die gaan we morgen nog een keer over doen. En mocht dat puppen geven verwachten we die omstreeks valentijnsdag. Aankomend weekeind zal ik voor dat nest een aparte pagina aanmaken.

7 december: maddy is ook loops!

ALs er een loops wordt,volgt de rest ook vaak en zo ook maddy. We hebben besloten ook haar te laten dekken. Het is altijd afwachten of een dekking ook pups geeft dus we nemen de gok dat we eventueel 2 nesten tegelijk hebben.
Dekking van maddy zal waarschijnlijk rond 11 december zijn.
We hebben een volle wachtlijst voor nu,dus we nemen geen nieuwe aanmeldingen meer aan!

Planning Voorjaar 2021 Maddy en Makya

Na maddy haar nest duurde het 10 maande voor ze weer loops werd. Onze planning was eerst om alleen een nest met aiyana te doen en dan een jaar later met maddy,maar dan wordt t gezien haar loopsheden weer een winter nest en dat heeft niet onze voorkeur. We gaan er vanuit dat het nu nog weer zo`n 7/8 maanden gaat duren voor ze weer loops wordt en dan willen we haar laten dekken. We zijn heel erg tevreden over het nest van Maddy en makya,stuk voor stuk lieve,sociale en knappe honden en daarom gaan we deze combinatie herhalen. Het zal dan een mix nest worden;dus lang en kort haar, maar pas met 4 weken kunnen we dan zien welke kort of lang zijn. Maddy is jessica haar hond,dus bij interesse naar een pup uit deze combi graag een mail naar jloosveld42@gmail.com

Zie voor info van maddy en makya hun eigen pagina!