-V- Nest Maddy en Makya

18 januari: genieten in de sneeuw!

Bij maddy nog geen buikje te zien,maar ze is al wel wat rustiger. En ook zij heeft volop genoten van de sneeuw.

14 januari: maddy is zwanger!

yessss makya en maddy hebben t goed gedaan,we hebben iig 6 pups gezien.het is nu rustig afwachten tot 11 februari,dan wordt er een rontgenfoto gemaakt en weten we ongeveer hoeveel pups erin zitten. onder de fotos 2 korte filmpjes van de echo.


ECHO1


ECHO2

9 januari: nog een paar dagen geduld….

Aanstaande donderdag gaan we voor de echo met maddy en dan weten we of ze zwanger is. Voor nu blijft dat nog even gissen.

20 december: maddy 2x gedekt

Maddy en makya hebben 2x een date gehad. Als de dekkingen geslaagd zijn zullen we de pups rond valentijnsdag verwachten. Zodra er tussendoor info is zal ik dat hier melden.

18 december:maddy is gedekt

Maddy en makya hebben vandaag een date gehad en die gaan we morgen nog een keer over doen. En mocht dat puppen geven verwachten we die omstreeks valentijnsdag. Aankomend weekeind zal ik voor dat nest een aparte pagina aanmaken.

7 december: maddy is ook loops!

ALs er een loops wordt,volgt de rest ook vaak en zo ook maddy. We hebben besloten ook haar te laten dekken. Het is altijd afwachten of een dekking ook pups geeft dus we nemen de gok dat we eventueel 2 nesten tegelijk hebben.
Dekking van maddy zal waarschijnlijk rond 11 december zijn.
We hebben een volle wachtlijst voor nu,dus we nemen geen nieuwe aanmeldingen meer aan!

Planning Voorjaar 2021 Maddy en Makya

Na maddy haar nest duurde het 10 maande voor ze weer loops werd. Onze planning was eerst om alleen een nest met aiyana te doen en dan een jaar later met maddy,maar dan wordt t gezien haar loopsheden weer een winter nest en dat heeft niet onze voorkeur. We gaan er vanuit dat het nu nog weer zo`n 7/8 maanden gaat duren voor ze weer loops wordt en dan willen we haar laten dekken. We zijn heel erg tevreden over het nest van Maddy en makya,stuk voor stuk lieve,sociale en knappe honden en daarom gaan we deze combinatie herhalen. Het zal dan een mix nest worden;dus lang en kort haar, maar pas met 4 weken kunnen we dan zien welke kort of lang zijn. Maddy is jessica haar hond,dus bij interesse naar een pup uit deze combi graag een mail naar jloosveld42@gmail.com

Zie voor info van maddy en makya hun eigen pagina!