-U-Nest Aiyana en Jupiter

25 januari: de laatste loodjes

We gaan aftellen…rond aankomend weekeind verwacht ik dat de pups geboren gaan worden. Aiyana gaat nog steeds goed,af en toe zit dr buik wat in de weg als ze ligt,maar verder doet ze gewoon alles mee.

18 januari: sneeuwpret

Als er dan eindelijk weer eens sneeuw valt is t natuurlijk hup naar buiten en genieten!

14 januari: aiyana haar buik groeit gestaag

aiyana doet t nog steeds super goed en haar buik groeit met de dag,ze gaat nog met t grootste gemak alle wandelingen mee.

9 januari: aiyana bijna 40 dagen zwanger

Vanmorgen deed ze haar stamboom naam rainbow dreamer eer aan

6 januari: aiyana 35 dagen zwanger

aiyana gaat super goed,is misschien iets rustiger en eet als t even kan de oren van je hoofd en haar buik groeit gestaag.
op de foto hieronder met haar vader makya en moder ayomi

29 december:aiyana is zwanger!!

Yessss na een nacht van weinig slaap door de spanning,dan vanmorgen het goede nieuws dat aiyana zwanger is. Ze wilde niet helemaal goed op haar rug liggen,maar we hebben iig 5/6 pups geteld.Het kunnen er altijd meer zijn,maar dat weten we pas eind januari als we voor de rontgenfoto gaan. Dus tot die tijd weer wachten en mogen ze groeien.
hieronder een paar filmpjes van de echo


echo1


echo2


echo3

23 december:nog een paar dagen geduld

Aiyana is wat rustiger en slaapt wat meer en volgens mama ayomi ruikt ze lekker,dus misschien weet die al meer dan wij. Ik denk wel dat ze zwanger is,maar om het zeker te weten moeten we toch tot dinsdag wachten.Het blijft dus nog even spannend

6 mei: aiyana is gedekt

Aiyana en jupiter hebben 2x een date gehad op 3 en 4 december en nu is het 4 spannende weken afwachten of deze dates puppies zullen geven. De 29e december gaan we voor de echo. Tussendoor zal ik als er iets nieuws te vertellen is dat hier melden.

Aiyana is 3 en 4 december gedekt en als alles goed is verlopen zal zij begin februari pups krijgen

Aiyana is de dochter van mijn eigen teef ayomi en reu makya,ze is buiten altijd vol actie, maar in huis de rust zelve. Ze is stapel gek van pups en katten,altijd in voor spel en houdt van zwemmen en gek met kinderen.

De aanstaande vader van het nest: jupiter!

Ik heb jupiter al een aantal maken zien schitteren op een show en hem mogen knuffelen en ik vind hem geweldig. Hij is leuk,lief en sociaal naar alles en iedereen. Een uitgebreide beschrijving van hem op de site van zijn eigenaar dolly harmsen,waarvan ik de link hieronder zal zetten. Ondertussen heeft hij al een aantal nesten en zijn nakomelingen zijn tot nu toe allemaal gezond.
Aangezien jupiter enkel stokhaar vererft zullen alle pups van aiyana en jupiter stokhaar zijn.

De pagina van jupiter bij zijn fokker dolly harmsen


JUPITER

Voor info: stuur een mail naar info@forthejoyoflife.nl