Planning

PLanning voorjaar/zomer 2021: Aiyana en……Jupiter!

Aiyana is nog niet zo ver dat ze gedekt kan worden. Er moeten nl in september nog ED fotos gemaakt worden en ze moet nog naar de fok keuring,die ook in september zal zijn. En we moeten nog 1 showtje lopen, dat nu even stil ligt ivm corona,maar we hopen ook dat dit jaar nog te gaan doen.
Maar aangezien ik al aardig mensen op de wachtlijst heb staan,wilde ik toch maar vast deze planning melden.
Als alles dus goed wordt gekeurd en goed gaat,dan zal zij ergens voorjaar 2021 gedekt gaan worden. En de aanstaande vader van de pups zal Jupiter zijn. Info onder de foto`s van aiyana.

Aiyana is de dochter van mijn eigen teef ayomi en reu makya,ze is buiten altijd vol actie, maar in huis de rust zelve. Ze is stapel gek van pups en katten,altijd in voor spel en houdt van zwemmen en gek met kinderen.

De aanstaande vader van het nest: jupiter!

Ik heb jupiter al een aantal maken zien schitteren op een show en hem mogen knuffelen en ik vind hem geweldig. Hij is leuk,lief en sociaal naar alles en iedereen. Een uitgebreide beschrijving van hem op de site van zijn eigenaar dolly harmsen,waarvan ik de link hieronder zal zetten. Ondertussen heeft hij al een aantal nesten en zijn nakomelingen zijn tot nu toe allemaal gezond.
Aangezien jupiter enkel stokhaar vererft zullen alle pups van aiyana en jupiter stokhaar zijn.

De pagina van jupiter bij zijn fokker dolly harmsen


JUPITER

Voor info: stuur een mail naar info@forthejoyoflife.nl