Planning

14 september: wachtlijst stop!

Helaas moeten we voor nu de wachtlijst op slot zetten. Wij hebben zoveel aanmeldingen al gehad voor beide nesten dat de kans dat er nog voor iemand een pup vrij zal zijn,niet heel groot is. Voor het mix nest van jessica hebben we zelfs al een reserve lijst. Bij aiyana is er eventueel nog wat ruimte,dus mailen mag maar ik raad dan wel aan ook andere fokkers te contacteren.

Planning 2021: -U- Nest Maddy en Makya en -V- Nest Aiyana en Jupiter

Planning Voorjaar 2021 Maddy en Makya

Na maddy haar nest duurde het 10 maande voor ze weer loops werd. Onze planning was eerst om alleen een nest met aiyana te doen en dan een jaar later met maddy,maar dan wordt t gezien haar loopsheden weer een winter nest en dat heeft niet onze voorkeur. We gaan er vanuit dat het nu nog weer zo`n 7/8 maanden gaat duren voor ze weer loops wordt en dan willen we haar laten dekken. We zijn heel erg tevreden over het nest van Maddy en makya,stuk voor stuk lieve,sociale en knappe honden en daarom gaan we deze combinatie herhalen. Het zal dan een mix nest worden;dus lang en kort haar, maar pas met 4 weken kunnen we dan zien welke kort of lang zijn. Maddy is jessica haar hond,dus bij interesse naar een pup uit deze combi graag een mail naar jessicaloosveld@quicknet.nl

Zie voor info van maddy en makya hun eigen pagina!

Planning voorjaar/zomer 2021: Aiyana en……Jupiter!

Aiyana is nog niet zo ver dat ze gedekt kan worden. Er moeten nl in september nog ED fotos gemaakt worden en ze moet nog naar de fok keuring,die ook in september zal zijn. En we moeten nog 1 showtje lopen, dat nu even stil ligt ivm corona,maar we hopen ook dat dit jaar nog te gaan doen.
Maar aangezien ik al aardig mensen op de wachtlijst heb staan,wilde ik toch maar vast deze planning melden.
Als alles dus goed wordt gekeurd en goed gaat,dan zal zij ergens voorjaar 2021 gedekt gaan worden. En de aanstaande vader van de pups zal Jupiter zijn. Info onder de foto`s van aiyana.

Aiyana is de dochter van mijn eigen teef ayomi en reu makya,ze is buiten altijd vol actie, maar in huis de rust zelve. Ze is stapel gek van pups en katten,altijd in voor spel en houdt van zwemmen en gek met kinderen.

De aanstaande vader van het nest: jupiter!

Ik heb jupiter al een aantal maken zien schitteren op een show en hem mogen knuffelen en ik vind hem geweldig. Hij is leuk,lief en sociaal naar alles en iedereen. Een uitgebreide beschrijving van hem op de site van zijn eigenaar dolly harmsen,waarvan ik de link hieronder zal zetten. Ondertussen heeft hij al een aantal nesten en zijn nakomelingen zijn tot nu toe allemaal gezond.
Aangezien jupiter enkel stokhaar vererft zullen alle pups van aiyana en jupiter stokhaar zijn.

De pagina van jupiter bij zijn fokker dolly harmsen


JUPITER

Voor info: stuur een mail naar info@forthejoyoflife.nl