Planning

3 maart: rose is zwanger!

een maand geleden is rose gedekt door de super lieve en knappe moyo en vandaag hadden we de echo en kunnen we melden dat dit knappe koppel t super gedaan hebben en dat we puppies verwachten in de eerste week van april!

Vanavond zal ik een speciale pagina voor dit nest aan maken en meer info van de reu geven. voor nu hieronder een filmpje van de echo.


FILMPJE ECHO ROSE

Planning 2020: rose en moyo

In het voorjaar verwachten we,als alles mee zit, puppies van rose. De vader van deze pups is moyo( vivid daydream aristide)

rose is een heerlijke hond met een vrij,open en stabiel karakter. Ze is dol op kinderen,zwemmen,kan goed speuren en was stapel gek met de pups van grote zus maddy,dus we denken dat ze een super goede moeder zal zijn.

Moyo is een geweldige lieve en stabiele reu die zich al heeft bewezen in zijn geweldige nakomelingen; gezonde en lieve sociale honden. Moyo is geweldig met kinderen,pups en houdt van actie samen met de baas.

hieronder een link van de stamboom van de aanstaande pups.


STAMBOOM PUPS ROSE EN MOYO

We hebben al wat mensen op de wachtlijst staan,dus heeft U interesse in een pup uit deze combinatie kunt u een mail sturen naar rose haar eigenaresse jessica: jessicaloosveld@quicknet.nl of naar mij info@forthejoyoflife.nl