Planning

4 oktober:Maddy is zwanger en nieuwe pagina voor het nest!

Een super gave dierendag voor ons met het goede nieuws dat maddy zwanger is! we hebben zeker 8 vruchtjes gezien,maar meer is ook mogelijk.
Vanaf nu zal ik alle nieuwe info op de pagina -S- Nest maddy en makya.
voor wie interesse in een pup heeft uit dit nest,dat in de week van 5 november geboren wordt en dan in de 2e week van januari naar hun nieuwe huis vertrekken.

25 september: nog even geduld

Op dierendag zullen we een echo gaan maken om te zien of maddy zwanger is. Voor nu zijn haar tepels wat meer roze,wat kan duiden op zwagerschap,dus we hebben al een klein beetje goede hoop.maar zekerheid hebben we volgende week vrijdag pas.

6 september: 2e dekking gehad

Vanmiddag hebben we een goede en vlotte 2e dekking gehad en nu is het echt afwachten.
Dit weekeind zal ik een aparte pagina aan maken voor dit nest,waar dan alle info steeds op komt.

5 september: maddy is gedekt

Vandaag hebben we een goede en makkelijke dekking gehad. Morgen gaan we nog een keer en dan worden het 4 spannende weken tot aan de echo.

Planning nest november 2019: Makya en Maddy

2 september: planning 2020 wordt toch 2019!

Maddy staat nog niet op de site,maar dat komt binnenkort in orde. Maddy is een dochter van ayomi en dali en nu maddy is goed gekeurd mag zij gedekt worden.
Sinds een week is maddy loops en na uitgebreide controle bij dierenkliniek eersel hebben we besloten maddy deze loopsheid al te laten dekken en dus gaat het nu ineens heel snel. Er is vandaag progesteron geprikt en die stond op 3.3. Eenn dekking vind plaats bij een waarde vanaf ongeveer 8. woensdag gaan we weer prikken en ik verwacht de dekking rond donderdag en vrijdag.

Maddy is een loyale,sociale en eerlijke hond, altijd in voor een spel, om te gaan speuren,gek van het strand en zwemmen en pups zijn het leukste wat er is.

One miracle for the joy of life: maddy
HD-A, ED: VRIJ, MDR-1 VRIJ, DM: VRIJ

Maddy haar aanstaande is mijn eigen super knappe en aller liefste makya. net als bij zijn nest met ayomi verwacht ik van deze combi,hele vrije,sociale en super relaxte pups.
Omdat makya een stokhaar is zullen er lang en stokhaar pups geboren worden.

Native son for the joy of life aka Makya
HD-B, ED: VRIJ, MDR-1: VRIJ, DM: DRAGER

We hebben al wat mensen op de wachtlijst staan,dus heeft U interesse in een pup uit deze combinatie kunt u een mail sturen naar of maddy haar eigenaresse jessica: jessicaloosveld@quicknet.nl of naar mij info@forthejoyoflife.nl