Planning

Planning nest vroege voorjaar 2020: Makya en Maddy

Het duurt nog een hele poos,want wij fokken maar 1 nest per jaar. Maddy staat nog niet op de site,maar dat komt binnenkort in orde. Maddy is een dochter van ayomi en dali en nu maddy is goed gekeurd mag zij gedekt worden. afhankelijk van wanneer haar volgende loopsheid gaat zijn,wordt dat ongeveer eind dit jaar. Maddy is van mijn vriendin jessica en zij wordt binnenkort mede eigenaar van de kennel en dus zullen de pups ook for the joy of life pups worden en het nest wordt in mijn huis geboren en groeit hier op die 8 weken,natuurlijk wel onder de deskundige zorg van jessica en mij.

Maddy is een loyale,sociale en eerlijke hond, altijd in voor een spel, om te gaan speuren,gek van het strand en zwemmen en pups zijn het leukste wat er is.

One miracle for the joy of life: maddy
HD-A, ED: VRIJ, MDR-1 VRIJ, DM: VRIJ

Maddy haar aanstaande is mijn eigen super knappe en aller liefste makya. net als bij zijn nest met ayomi verwacht ik van deze combi,hele vrije,sociale en super relaxte pups.
Omdat makya een stokhaar is zullen er lang en stokhaar pups geboren worden.

Native son for the joy of life aka Makya
HD-B, ED: VRIJ, MDR-1: VRIJ, DM: DRAGER

We hebben al wat mensen op de wachtlijst staan,dus heeft U interesse in een pup uit deze combinatie kunt u een mail sturen naar of maddy haar eigenaresse jessica: jessicaloosveld@quicknet.nl of naar mij info@forthejoyoflife.nl