Planning

5 februari: Nestpagina aangemaakt en echo op 2 maart

Vandaag een afspraak gemaakt voor de echo en die zal zijn op 2 maart. Tot die tijd is t afwachten. Ook heb ik een pagina gemaakt voor het hopelijk aankomende nest,dus vanaf nu alle updates op de pagina -P- nest!

4 februari: 2 dekking een feit

Vandaag hebben we een 2e goede dekking gehad,dus we hebben gedaan wat nodig was. Nu is het afwachten of de dekkingen ook zullen leiden tot pups. Dat weten we zeker over 4 weken tijdens de echo,dus tot die tijd wordt t weer spannend. Een dezer dagen zal ik een nieuwe pagina aanmaken,waar dan vanaf dan alle info op komt.
Vandaag was wel een speciale dag: 7 jaar geleden werd een van mijn witjes Dyami door gereden op het strand door een kite buggier en dat is altijd een extra verdrietige dag,maar als er pups komen,zal zij voortaan altijd een beetje met hen verbonden zijn,door deze dekking op “haar” dag!

2 februari: aylen gedekt door boaz!

Boaz en aylen hadden vanmiddag niet heel veel tijd nodig,even kennis maken en al snel hadden we een dekking. Morgen en zondag gaan we nog een keer en dan hebben we precies de goede dagen gehad en moet t goed zijn.

2 februari:progesteron 8.68> dekken!

afgelopen nacht of gister heeft aylen dr eisprong gehad,dus we gaan vanmiddag dekken! zijn om 1500 uur bij boaz. vanavond update. duimen allemaal! maar gaat vast goed komen.beide ervaren,dus ik verwacht geen problemen.

1 februari: progesteron 3.27

een lesje geduld hebben weer eens met aylen ;) net als vorige keer denkt ze dat ze zo ver is,maar haar lichaam zegt van niet en aangezien de progesteron test betrouwbaarder is,luisteren we daar maar naar! 3.27 vanmorgen.we gaan richting eisprong nu.met wat mazzel is die vannacht of morgen en kunnen we t weekeind gaan dekken!

31 januari: progesteron op 2.7

dit was aylen als puppie. we zijn nog nie zo ver dat we naar boaz kunnen. al vindt aylen zelf van wil en alle reuen die we tegen komen ook. maar progesteron pas 2.7. en een eisprong is tussen 5/6,dus zonder eisprong geen pups,dus echt nog te vroeg. morgen ochtend gaan we weer prikken. en dan denk ik of zaterdag of misschien vrijdag al dekken.dus t wordt spannend.

29 januari :progesteron nog steeds laag

Aylen neemt net als vorige keer de tijd. Vandaag stond de progesteron nog maar op 0.7 dus geen dekking voor het weekeind. woensdag gaan we weer prikken.

26 januari:progesteron nog heel laag

Afgelopen donderdag progesteron gaan prikken met aylen en die was nauwelijks meetbaar,dus ze is nog lang niet zo ver. Uitslag uitstrijkje zou vandaag komen en als tniet goed was zouden ze me bellen,wat niet gebeurt is,dus ik ga er vanauit dat alles in orde is. Maandag ochtend gaan we weer opnieuw prikken,maar ik verwacht een dekking pas rond t weekeind.

18 januari: aylen is loops geworden.

Vandaag is aylen loops geworden en dus gaat het spannend worden wanneer ze zover zal zijn om naar de reu boaz te gaan. Daar zal nog wel 2 weken ongeveer overheen gaan. Om een beetje t goede tijdstip te weten gaan we vanaf volgende week donderdag progesteron prikken. vanaf dan zal ik her updates plaatsen als er nieuws is.

Planning 2018: Aylen en Boaz

Voor aylen haar 3e en laatste nest heb ik gekozen voor de prachtige Boaz. Hij is een zoon van Lux die ik gebruikt heb voor Aylen haar 1e nest. Boaz is geimporteerd uit tjechie. Hij is een prachtige,krachtige verschijning,met ook nog eens een gouden karakter, heel stabiel en lief en aktief wanneer het nodig is.

Aylen is een flinke teef en dat geeft ze ook wel door in haar nakomelingen,maar ze doen het oa super goed op shows en hebben een open en vrij karakter.

Aylen. HD/ED vrij, MDR-1 Vrij en DM drager,vrij van pannus

Boaz: HD/ED Vrij, MDR-1 en DM Vrij

Heeft U interesse in een pup uit deze combinatie kunt u contact opnemen.
Voor info mail naar: info@forthejoyoflife.nl