Planning

Nestplanning 2023: Aiyana en rastus!

5 september: Pagina B nest aangemaakt.

Vanaf nu zal ik alle info plaatsen op de pagina -B- nest aiyana en rastus,te bereiken via de hoofdpagina en dan recente nesten.

28 augustus: aiyana is zwanger!

aiyana is zwanger en we hebben minimaal 5 pups gezien,dus ik verwacht er zeker 6 a 8 al is t natuurlijk nooit met absolute zekerheid te zeggen. We verwachten de pups rond 4 oktober en ik zal later vandaag een aparte pagina aan maken voor dit nest.

24 augustus: de voortekenen zijn goed

Als ik de voortekenen moet geloven dan is aiyana wel zwanger. ze eet smorgens niet zo graag haar vlees, haar tepels zijn wat opgezet en ze is wat rustiger. maandag de 28e weten we t zeker na de echo,dus nog even geduld.

31 juli: aiyana is gedekt!

knappe rastus en aiyana hebben vandaag een eerste date gehad en morgen mogen ze nog een keer in de herhaling en erna is t 4 spannende weken afwachten tot de echo.

17 juli: aiyana is loops!

op 28 juli gaan we voor de eerste keer progesteron testen en ik verwacht de dekking ergens in de eerste week van augustus.

Voor Aiyana haar derde en laatste nest heb ik weer voor rastus gekozen. Het andere nest met rastus is echt super qua karakter en ze matchen gewoon goed samen. ik verwacht haar loopsheid rond juli,al kan t natuurlijk ook eerder of later zijn. Het wordt een mix nest met 75% kans op stokhaar en 25% op langhaar

https://www.pedigreedatabase.com/white_shepherd/breeding.result?father=3089193&mother=2900960

Bij interesse voor een pup stuur een mail naar info@forthejoyoflife.nl