P- NEST: AYLEN EN BOAZ

15 maart: oei ik groei

Nog 2 weken zeker te gaan,maar jeetje wat groeit haar buik,ze begint er ook al wat last van te krijgen,gaat tijdens wandelingen even liggen of zitten als t kan.Ze zou wel de hele dag willen eten en krijgt ook 1/3e meer. Aankomend weekeind moet ik naar mijn vader in brabant en wil aylen niet mee op sleeptouw nemen,dus dan gaat ze even een paar dagen bij een vriendin logeren.

12 maart: aylen bijna 40 dagen zwanger

Aylen dr buik groeit flink,ze is sinds de echo al 4 kilo aangekomen. Ze doet het super,is helemaal zen en geniet van hara zwangerschap.

7 maart: 35 dagen zwanger

Het gaat goed met aylen en haar buik groeit gestaag,ze kuiert lekker mee tijdens de wandelingen en slaapt de rest van de tijd. De pups worden zo rond of net na pasen geboren en ik vond vandaag super leuke speeltjes die daar goed bij passen.

2 maart: Aylen is zwanger!!

Wat ik al dacht werd vanmorgen bevestigd.Aylen is zwanger en we hebben iig 8 vruchtjes gezien! kunnen er altijd meer zijn,maar dat blijft een verrassing tot de bevalling. Onder de fotos een kort filmpje van een pup met als je goed luistert of kijkt heel kort een hartslag.


FILMPJE PUP AYLEN HARTSLAG

26 februari: aylen slaapt en ligt veel,nog paar dagen geduld

We tellen af tot vrijdag. als ik naar aylen haar gedrag kijken zou ik zeggen dat ze zwanger is,tijdens t wandelen gaat ze liggen wanneer t kan en ze slaapt heel veel en wil alleen maar knuffelen.

22 februari: aylen 3 weken zwanger?

12 februari: wachtlijst gesloten

Voor nu is de wachtlijst voorlopig gesloten. Er zijn al zo veel aanmeldingen dat er nooit zo veel pups in aylen kunnen zitten,of er moet een wonder gebeuren. Dus we gaan eerst maar eens kijken of ze straks zwanger is en hoeveel we er ongeveer kunnen gaan verwachten.

9 februari: alweer 1 week verder

als dit geen prachtige aanstaande mams is,dan weet ik t niet meer. ze zit mega goed in dr vel en we genieten van eindelijk een winters weekje. Een week geleden alweer dat we de 1e dekking hadden,dus nog 3 to go voor de echo.

4 februari: 2 goede dekkingen Boaz en Aylen

Op 2 en 4 februari hebben Boaz en Aylen 2 geslaagde dekkingen gehad. Nu komen er 4 spannende weken tot aan de echo. De afspraak voor de echo is op 2 maart, dus duimen maar.