AIYANA

Rainbow Dreamer for the joy of life; Aiyana

Aiyana
stokhaar
MDR-1: VRIJ
DM: VRIJ
HD:A,NB:40 goede aansluiting!
ED: VRIJ
CM 6-9-2020: 3 Uitmuntend

Aiyana, heeft natuurlijk,net als mijn andere honden, een indiaanse naam. Al een half jaar geleden kwam ik die naam ergens tegen en vond ik hem super mooi en meteen genoteerd en erna geen geschiktere of mooiere naam tegen gekomen. Aiyana werd het dus en het betekent: eeuwige bloesem. Haar stamboom naam is deels vernoemd naar haar overgrootmoeder kane. Dreamer is een prachtig nummer van de band Kane en ik heb wat met regenbogen sinds mijn eerste witje demi overleed en me altijd een regenboog stuurde als ik t moeilijk had of op speciale dagen.
Ze is in de eerste plaats speciaal omdat ze een dochter is van mijn eigen reu en teef,een droom die uit kwam. Er is niets leukers dan de karakter eigenschappen van hun beide in 1 hond samen te zien komen.

De eerste pup die geboren werd kwam in stuit en ayomi had t moeilijk en het vlies was ook nog eens gescheurd. Uiteindelijk kreeg ik een staartje en achterpootjes te pakken en kon ik met een wee mee haar er zo mee uit trekken. Ze had het wel zwaar,maar ik had haar vrij snel weer aan het ademen en al was ze groen van het vruchtwater,ze was sterk en deed het goed. Eigenlijk wist ik toen meteen al wel dat ze een blijvertje zou zijn.

Ik wilde het liefste een stokhaar teefje houden,maar nadat via keizersnede ze er alle 8 waren,waarvan 3 teefjes,was mijn gevoel nog steeds,teefje donker rose,die eigenlijk geel was,blijft hier,of ze nou lang of toch stokhaar gaat zijn.
Het was ook eigenlijk net als vroeger bij faith,zodra ze dr oogjes open deed was t ook voor haar duidelijk, ik hoor bij haar en dit is mijn roedel. en wat nog leuker was,dat ze net als ayomi een stippelneus had,erfenis van opa lux.

En al snel bleek dat ze echt ook nog eens stokhaar was,dus ze is echt meant to be. Ze past super in de roedel en we zijn dol gelukkig met haar.